Roser Sellés

Coach, formadora i conferenciant

Sempre m’ha agradat el tracte amb les persones i aquest ha estat el fil conductor de la meva trajectòria professional.

En acabar els estudis universitaris – Diplomatura en Magisteri – i després d’una suplència com a mestra, em vaig posar a treballar en el món comercial i m’hi vaig quedar més de dues dècades.

He viscut experiències enriquidores, de les quals he après, en totes les etapes professionals: mestra, promotora, venedora, cap d’equip, formadora-conferenciant, delegada d’oficina i responsable d’àrea.

Constantment m’he interessat per la millora personal i professional.  Fa més de 20 anys, vaig llegir el meu primer llibre d’autoajuda. La formació sempre ha estat present en la meva vida.

Per tal de ser més eficaç i obtenir millors resultats, vaig fer uns cursos d’Intel·ligència Emocional que van despertar el meu interès pel Coaching i la PNL.

En Coaching m’he graduat en el programa ACTP Advanced Certified Professional & Executive Coach, he completat el programa Leader Coach, m’he certificat en el programa Top Intensive Training en Coaching d’Equips i disposo de la credencial internacional PCC -Professional Certified Coach– atorgada per la ICF – International Coach Federation -. Estic Certificada també CPC -Coach Profesional Certificado– per ASESCO – Asociación Española de Coaching –.

En PNL m’he diplomat com a Licensed Practitioner of NLP per la Society of NLP™, avalada pel Dr. Richard Bandler®

Estic Diplomada en Neurociència per a a coaches pel Instituto de Neurocoaching, S.L

Sóc Docent del curs Internacional Experto en Coaching Personal y Ejecutivo, nivel Excellent d ‘Efic.

He estat membre durant quatre anys de la Comissió de Coaching Educatiu d’ICF España

El Coaching i la PNL han donat resposta a les meves inquietuds pel que fa al desenvolupament del potencial humà. És per això que vaig prendre la decisió de dedicar-me professionalment al que ja s’havia convertit en la meva passió: el Coaching amb PNL.

Col•laboracions

Tinc el privilegi de comptar amb la col•laboració d’una àmplia xarxa de professionals en les diferents especialitats de coaching i en altres disciplines com la consultoria, el mentoring, la formació, la psicologia, la pedagogia i la mediació.

El meu propòsit és donar el millor i més complet servei a les persones ja sigui a nivell particular, empresarial, educatiu o familiar.

Fes bé el que facis i la gent et descubrirà i et buscarà. I això et convertirà en una persona més feliç.
Lou Marinoff